Over Sophie

Elf jaar geleden studeerde ik af aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Arnhem, waar een passie ontstond voor het ontwikkelen, organiseren en co√∂rdineren van projecten en evenementen. Saaiheid in werk en leven zijn mij vreemd, want op de academie leerde ik creatief, origineel, vernieuwend en verrassend te denken. Ik weet het overzicht te houden en alle puzzelstukjes op de juiste plaats te laten vallen zodat zowel het geheel als de kleinste details goed voelen.

De grondslag van mijn organisatiebureau is persoonlijk contact. De combinatie van een creatieve achtergrond, perfectionistische inslag en een down to earth mentaliteit garandeert een evenement om nooit te vergeten.

Of het nou gaat om zakelijke, culturele, publieke of particuliere projecten of evenementen, in overleg met de klant is alles mogelijk en kan ik, samen met deze klant, de gasten verrassen en laten versteld staan.

Liever zelf het grootste deel van je evenement organiseren? Of door je werknemers laten organiseren? Ik geef advies en begeleiding daar waar nodig. Ik kan inhoudelijk en praktisch meedenken en samen met jou of je mensen een onvergetelijk event neerzetten!