Referenties

Hans Esmeijer
Voorzitter Gelders Genootschap
Langs deze weg wil ik iedereen bedanken, die een rol heeft gespeeld in het welslagen van de viering van honderd jaar Gelders Genootschap. En dat zijn voor alle activiteiten in het 100ste bestaansjaar velen, we kunnen zeggen; iedereen! Ook in de laatste weken, dagen en uren is een geweldige prestatie geleverd. De praktische organisatie in handen van Sophie Schijf en haar crew was uitmuntend! Alles liep op rolletjes.

Aline Toorman
Marketing-Communications Gezondheidscentrum Asielzoekers
Sophie heeft ons inmiddels twee keer bijgestaan als Event coördinator en deed dit met verve! Sophie is een stipte creatieveling met veel ervaring in het organiseren van Events. Ze ontwerpt originele concepten met oog voor de wensen van haar klant. Sophie is daarnaast een betrouwbaar en betrokken persoon wat zorgt voor een prettige samenwerking!

Anne Marie Kortleve
Manager Marketing-Communications AgriProFocus
Sophie heeft het 10-jarig bestaan van onze organisatie georganiseerd samen met Het Lab. We wilden geen standaard evenement met saaie toespraken, maar echt iets waar onze leden het nog lang over konden hebben. Dat is goed gelukt! Sophie combineert creativiteit met een strakke organisatie en dankzij haar hebben we ons tijdens de dag nergens zorgen over hoeven maken en hebben we een fantastische dag gehad.

Sebastiaan Kramer
Managing Director at Sjaak Hullekes
Sophie has got a great responsibility, which is most important in her position. She is a lovely person to work with… She helped us during a couple of shows and it was great working with her… We sure will keep asking her help in the future.

Marjolein de Graaf
Owner De Graaf werkt!
Met Sophie werkte ik samen in een project van Productiehuis Godschalk voor Spoorzicht Kunst & Design. Wat in de samenwerking direct opvalt is de creativiteit en het perfectionisme waarmee Sophie nieuwe uitdagingen te lijf gaat. Ze geeft ruimte aan anderen en heeft gevoel voor stijl. Deze ingrediënten gaan haar beslist mooie en leuke opdrachten opleveren.

Sanne Bais
Officemanager at Stichting SONSBEEK Internationaal
Werken met Sophie was een groot plezier. Ze is professioneel, enthousiast en houdt van aanpakken. Ze is betrouwbaar en onderneemt direct actie bij problemen. Bovendien is Sophie gewoon een gezellig persoon om om je heen te hebben!

Bianca Franssen-Slutter
Directiesecretaresse bij Nederlands Openluchtmuseum
Sophie is a no-nonsense hard-worker and is able to combine creativity and ‘getting the things done’ at the same time. She is great to work with!

  Organisatiebureau Sophie Schijf ArtEZ   Organisatiebureau Sophie Schijf Gemeente Arnhem   Organisatiebureau Sophie Schijf Arnhemse Stockdagen   Organisatiebureau Sophie Schijf MODINT APF_logo_RGB_ Organisatiebureau Sophie Schijf Introdans